Kerstactiviteiten

Ballonvaart over de Veluwe

In samenwerking met Ballonweb bieden wij de ultieme Veluwe beleving aan.

Op Kerstochtend wordt u ontvangen door de piloot en zijn crew. Na een kort welkom met een heerlijk stuk kerststol en koffie of warme chocolademelk neemt hij het gezelschap mee naar zijn luchtballon om deze met alle deelnemers vaarklaar te maken. Zodra alles gereed is worden de trossen losgelaten en vaart de ballon mee met de wind. In alle stilte en rust is de Veluwe indrukwekkender dan ooit. Na ongeveer een uur vliegen zoekt de piloot een plek om veilig te landen om van daaruit met auto’s terug te keren naar het hotel.

De duur van de ballonvaart is vanaf ontvangst tot na terugkomst ca. 4 uur.

Voor een romantische vlucht voor 2 personen is er ook een 'Love ballon' beschikbaar voor € 595,00. Op aanvraag via outdoor@vandervalkapeldoorn.nl kan een verzoek gedaan worden voor een dag en tijd (ochtend/avond). De tip voor een huwelijksaanzoek!

Reserveren Kerst

Aandachtspunten

  • De ballonvaart bieden wij in samenwerking met een externe partij aan. Er zijn twee algemene voorwaarden van toepassing (zie onderstaand).
  • Richtlijnen i.v.m. COVID-19: 1,5 meter afstand houden voor en na de landing. Tijdens de vlucht is het dragen van een mondkapje verplicht en dient het gezicht richting het uitzicht gehouden te worden.
  • Minimale leeftijd voor deelname aan de ballonvaart is 10 jaar en min. 1.20 meter lang.
  • De ballonvaart gaat door bij min. 4 personen. Uiterlijk 24 uur voor vertrek bepalen we of de vlucht door kan gaan.
  • De piloot bepaalt uiterlijk 12 uur voor vertrek of de vlucht door kan gaan a.d.h.v. de weersvoorspellingen. Voor de ochtendvlucht bepaalt hij dit uiterlijk 21.00 uur de avond ervoor. Bij geen doorgang krijgt u direct een app/sms met de annulering en worden de kosten gecrediteerd.
  • Bij een gunstige wind kan de luchtballon opstijgen vanaf het land achter het hotel en bij een minder goede wind dan brengt de piloot het gezelschap met de auto naar een goede locatie in de buurt voor vertrek.
  • De genoemde prijs is inclusief een champagneontbijt bij terugkomst. Indien u al een hotelarrangement inclusief ontbijt heeft gereserveerd dan worden de kosten voor dit ontbijt gecrediteerd.

Neem contact op

Heeft u vragen of is uw keuze niet meer beschikbaar? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
06 - 13710566
outdoor@vandervalkapeldoorn.nl

Bij het plaatsen van een reservering gaat u akkoord met zowel de algemene voorwaarden van Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel en met de algemene voorwaarden van de ballonvaarder.