Cantharel business

Workshop 'neem de leidsels ter hand'

Paarden horen bij de Cantharel. Zij kunnen ons veel leren als het gaat om leiderschap en verantwoordelijkheid nemen. Houding, gedrag en managementstijl hebben effect op het paard en de aanspanning. Onder begeleiding van onze koetsiers en met onze eigen paarden kunnen wij een unieke workshop aanbieden.

Programma

  • Ontvangst en welkom bij ’t Buitenhuisje. De groep wordt verdeeld in kleine teams.
  • Daarna worden de teams de basisprincipes van het mennen uitgelegd en vervolgens mag ieder teamlid de leidsels ter hand nemen.
  • In de dressuurweide op het terrein bij de Cantharel wordt er een klein kegelparcours afgelegd. Ieder groepslid stuurt zelf (onder begeleiding) het tweespan paarden door het parcours. De opdracht is zo min mogelijk kegeltjes om te rijden in een zo snel mogelijke tijd. Een goede test op de gehoorzaamheid van het paard en de stuurmanskunst van de menner.
  • Ter afsluiting wordt er geproost met een drankje en een hapje.

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de menworkshop een mooie tocht door de bossen en koninklijke beukenlanen te maken. Onderweg stoppen we nog voor een hapje en een drankje om al helemaal in de sfeer te komen. Aansluitend vindt de menworkshop op eigen terrein plaats. Aan deze tocht zijn meerkosten verbonden.

Deze workshop is ook geheel op maatwerk samen te stellen met onze stalmeester.

6 - 20 personen

Duur: 2 - 3 uur

Intensiteit: teambuilding

Prijs: vanaf € 99,00 p.p.

Foto impressie