‘Kom tot rust in onze spa & wellness’

Stelt u zich eens voor: een zwoele zomeravond of een zonnige wintermiddag waarop u in een prachtige tuin geniet van de sterrenhemel of van de ondergaande zon... De wellnesstuin is een weldadige, groene oase. Vanuit het hotel loopt u over een klinkerpad rechtstreeks naar deze besloten tuin en staat u ineens in een mini-spa met een zwembad, bruisbanken, relaxplekken, saunahuisjes en openluchtdouches. Via het buitenbad zwemt u zo naar het binnenbad. Ook in het binnendeel vindt u douches en comfortabele ligbedden. Bovendien brandt hier gezellig een knapperend haardvuur.

Houdt u meer van een ontspannend stoombad of verwarmde waterbedden? Kies dan voor de indoor wellness van het hotel. In de spa vindt u een sauna, Turks stoombad, voetenbaden, douches, afkoelmogelijkheid en heerlijk verwarmde waterbedden om te relaxen.

De wellnesstuin & spa van het hotel zijn een exclusieve gratis service voor hotelgasten, waar het dragen van badkleding overal verplicht is.

‘Kom tot rust in onze spa & beauty’

Stelt u zich eens voor: een zwoele zomeravond of een zonnige wintermiddag waarop u in een prachtige tuin geniet van de sterrenhemel of van de ondergaande zon... De gloednieuwe wellnesstuin is een weldadige, groene oase. Vanuit het hotel loopt u over een klinkerpad rechtstreeks naar deze besloten tuin en staat u ineens in een mini-spa met een zwembad, bruisbanken, relaxplekken, saunahuisjes en openluchtdouches. Via het buitenbad zwemt u zo naar het binnenbad. Ook in het binnendeel vindt u douches en comfortabele ligbedden. Bovendien brandt hier gezellig een knapperend haardvuur.

Houdt u meer van een ontspannend stoombad of beautybehandeling? Kies dan voor de indoor wellness van het hotel. In een luxe beautysalon verzorgen onze beautyspecialistes gezicht- en lichaamsbehandelingen, bijzondere rituelen en activerende massages voor een ultieme beleving van luxe, schoonheid en well-being voor vrouwen en mannen. In de spa vindt u onze prachtige wellness met een sauna, Turks stoombad, voetenbaden, douches, afkoelmogelijkheid en heerlijk verwarmde waterbedden om te relaxen.

De wellnesstuin en spa & beauty van het hotel zijn een exclusieve gratis service voor hotelgasten, waar badkleding overal verplicht is.

Bekijk de impressiefilm over onze Wellnesstuin & zwembad

Bekijk de impressiefilm over onze Wellnesstuin & zwembad

Foto impressie