Cantharel business

Mountainbiken op de Veluwe

Als trotse sponsor bieden wij in samenwerking met de Apeldoornse Mountainbike Club Bar-End twee sportieve en uitdagende mountainbike-activiteiten aan. 

Toertocht met gidsen

Fiets onder begeleiding van twee gidsen een gave route over Veluwe. Het gebied dat direct aansluit op het hotel wordt gekenmerkt door uitgestrekte bossen en de schitterende heide van Hoog Buurlo. Het heuvelachtige gebied herbergt vele bewoners. Zo zwerven er bijvoorbeeld edelherten, reeën, wilde zwijnen, (roof)vogels en dassen rond.

De gidsen kennen de omgeving op hun duimpje en weten dus altijd de mooiste paden en routes te vinden. In overleg wordt de tijdsduur en afstand bepaald. Er rijdt altijd een gids voorop en de andere gids zal achterop rijden zodat de groep bij elkaar blijft.

De minimale groepsgrootte is 5 personen en maximaal 12 personen. MTB's en helmen zijn extra bij te reserveren.

Techniekclinic op het bikepark

Nieuw in Apeldoorn en uniek in Nederland. In 2020 heeft Bar-End een bikepark geopend in het Orderbos in Apeldoorn. Het bikepark is de plek voor een training in techniek onder begeleiding van een opgeleide trainer. Geschikt voor alle niveaus, dus voor zowel wedstrijdrijder als recreant. Het parcours bevat hellingen, bruggetjes, single tracks, afdalingen, keien en nog meer technische snufjes.

Exclusief op aanvraag. De maximale groepsgrootte is 10 personen. MTB's en helmen zijn extra bij te reserveren.

5 - 12 personen

Duur: 1 - 2 uur

Intensiteit: sportief

Prijs: vanaf € 25,00 p.p.

Foto impressie