Cantharel business

Ballonvaart over de Veluwe

De ultieme Veluwe beleving bij zonsopkomst of zonsondergang (april t/m oktober) tijdens een luchtballonvaart!

Bij het ontwaken van de dag of invallen van de avond ontvangt de piloot en zijn crew het gezelschap. Na een kort welkom neemt hij het gezelschap mee naar zijn luchtballon om deze met alle deelnemers vaarklaar te maken. Bij een gunstige wind kan er vanaf het hotel vertrokken worden. Zo niet dan neemt de crew het gezelschap mee naar een vertreklocatie in de buurt. Zodra alles gereed is worden de trossen losgelaten en vaart de ballon mee met de wind. In alle stilte en met de opkomende of ondergaande zon is de Veluwe indrukwekkender dan ooit. Na ongeveer een uur vliegen zoekt de piloot een plek om veilig te landen om van daaruit met auto’s terug te keren naar het hotel.

Daar wacht een feestelijk champagneontbijt, een glas bubbels of een invulling naar keuze in de outdoortent om gezamenlijk deze bijzondere ervaring af te sluiten!

De ballonvaarder heeft meerdere manden beschikbaar tot maximaal 11 personen per mand, dus ook voor grotere gezelschappen kunnen wij een ballonvaast aanbieden. Vertrek is dan vanwege de ruimte niet vanaf het hotel mogelijk. Er wordt passend vervoer aangeboden.

De vertrektijden zijn op aanvraag en gaan mee met de seizoenen, afhankelijk van de zonsopkomst en zonsondergang. De duur van de ballonvaart is vanaf ontvangst tot na terugkomst ca. 4 uur.

4 - 70 personen

Duur: 3 - 4 uur

Intensiteit: ontspannen

Prijs: vanaf € 195,00 p.p.

Foto impressie