Volop ontspanning

Extra's Paardenhotel - de Cantharel

Naast het paardenhotel van Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel bieden wij u verschillende extra outdoor activiteiten aan.  Van uw verblijf met uw paard en eventuele andere gasten willen we graag een feestje maken !

U kunt bij ons een menkar voor 4 personen huren per dag. Wij hebben 1 elektrische en meerder gewone mountainbikes beschikbaar, opdat personen mee kunnen fietsen met de paarden. Ook kunt u een koetsrit inhuren van 1,5 uur waarbij per koets max 6 volwassenen mee kunnen om samen met jullie paarden op te rijden.

 Bij 't Buitenhuisje hebben wij alle tips voor mooie routes over de Veluwe met gebruik van een zeer handig knooppuntensysteem in het bos kunt u in alle rust en luxe paardrijden of mennen op de Veluwe.

Lekker makkelijk

  • Huur bij ons per dag een menkar, geen gedoe met transport, een prima menwagen van Voskamp Hall;
  • Met een (electrische) mountainbike kan u te paard en uw partner met het ijzeren ros samen de Midden Veluwe veroveren;

Lekker leuk en anders

  • Maak een koetsrit met de Cantharel. Per rijtuig kan er maximaal 6 volwassenen mee in ons rijtuig. Samen met de Cantharel koets kunnen jullie te paard mee oprijden.
  • Of....... geheel wat anders huur voor een dagdeel een Landrover Defender of een E-chopper voor een ietwat andere kijk op de Veluwe. 

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

06 - 13710566
outdoor@vandervalkapeldoorn.nl

Bij het plaatsen van een reservering gaat u akkoord met zowel de algemene voorwaarden van Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel.