Kerst op de Veluwe

Beste gast,

Op dit moment zijn wij alle opties aan het bekijken hoe we zo veel mogelijk kerstactiviteiten kunnen laten plaatsvinden. Deze pagina zal dan ook zo snel mogelijk geüpdatet worden. We kijken er naar uit u ook in deze tijd te mogen ontvangen en er samen een mooie en onvergetelijke Kerst van te maken! Mocht u vragen hebben bel of mail ons dan gerust, we helpen u graag. Hopelijk tot snel!

-------------------------------------------

Ga er op uit tijdens de prachtige kerstdagen en geniet van de natuur in de meest feestelijke setting. Wij zorgen voor een heerlijk kerstgevoel met fonkelende kaarsen, schitterend versierde bomen, gezellig vuurplaatsen met glühwein en warme chocomel én natuurlijk bijzondere buitenactiviteiten.

Ook dit jaar luiden wij de kerst traditioneel in met de Midwinterhoornblazers op 24 december van 16:00 - 18:00. Verder kunt u gedurende de kerstdagen genieten van livemuziek en duikt natuurlijk de Kerstman af en toe op. Ook de kids zal het aan niets ontbreken want in onze Kidsruimte hebben we genoeg leuke dingen verzameld waar ze zich uren mee kunnen vermaken. Zin om even te relaxen? Bezoek dan onze bioscoop waar drie keer per dag de leukste kerstfilms draaien!

Uiteraard houden wij ons aan de aanbevelingen en richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Wij zullen daar onze activiteiten op aanpassen en proberen natuurlijk zo veel mogelijk te laten plaatsvinden.